Sök

Följ oss

Instagram Facebook

En riktigt bra historia ifrån 1992

Det var en gång två entreprenörer som var på jakt efter en stor och bra scanner. 1992 fann dom den äntligen på Ringön i Göteborg men bjässen råkade vara i både dyraste och största laget. Efter att ha whealat och dealat fick dom även kontorsmöblerna som stod i en hörna på köpet. Vad Lars-Eric Johanson och Stefan Synneby inte visste då var att dom grundat Bafab Kontorsmöbler som deras söner Niklas och Emil en dag skulle komma att ta över. Scannern? Jodå, efter att miljonklumpen lyfts ut genom taket med stadens största kranbil såldes den för att bli kontorsmöbler för hela slanten. Sedan dess har Bafab växt & bytt namn till Rekomo och blivit ett fullserviceföretag med 10000m2 stora lokaler i Sveriges tre största städer – fyllt med nya och begagnade märkeskontorsmöbler.

Mission

Rekomo erbjuder inte bara nya och begagnade kontorsmöbellösningar. Vi erbjuder ett helt nytt sätt att tänka när det gäller att förena ergonomi och design med prisvärda och miljövänliga arbetsplatser.

Vision

Med stora inköpsvolymer, snabb omsättning och låga hyr-/försäljningspriser ska vi skapa ett hållbart, miljövänligt och slutet kretslopp av märkeskontorsmöbler.

Våra Värderingar

Miljö

Genom att vi köper, säljer och köper tillbaka begagnade möbler bildar vi tillsammans med våra kunder ett naturligt kretslopp som är hållbart och långsiktigt för miljön. Möbler som till slut gjort sitt demonteras, källsorteras och omhändertas på bästa miljömässiga sätt.

Kvalitet

Oavsett om det handlar om nytt eller begagnat så ska våra kunder alltid känna att de får det bästa på marknaden. Vi har allt ifrån mindre kända designers till exklusiva märkeskontorsmöbler från Arne Jacobsen, Bruno Matthsson och Carl Malmsten. Ergonomi och kvalitet i harmoni med priset är alltid viktigt för oss.

Prisvärt

Våra stora inköpsvolymer gör att vi kan pressa priserna på nytt och när det gäller begagnat har vi som policy att ligga på halva nyprisvärdet eller ännu lägre.

Fullservice

Vårt stora showroom och lager gör att vi ofta har möblerna hemma, vilket innebär att vi har korta leveranstider. Vår servicepersonal hämtar, lämnar och monterar efter överenskommelse. Som fullserviceföretag är inga uppdrag för små, för stora eller för svåra för oss.

Tänk nytt. Tänk begagnat.

Vårt mål är lika enkelt som vår slogan. Som nytänkande innovatör inom möbelindustrin vill vi få svenska företag att tänka i nya banor. Att tänka på miljön och sin ekonomi utan att tumma på kvaliteten och designen.