Sök

Följ oss

Instagram Facebook

Våra varumärken

Här är några av alla de varumärken vi säljer hos Bafab kontorsmöbler. Både som nytt och begagnat. Vi har ett brett sortiment av kontorsmöbler och kontorsinredningar från de flesta större och välkända tillverkare av kontorsmöbler. Saknar du något i vårt sortiment är du välkommen att kontakta oss då vi ofta har mer i vårt lager än vad som syns på hemsidan och webbutiken. I vårt sortiment hittar du bland annat: Isku, Lammhults, Kinnarps, abstracta, Horreds, mitab, IKEA, edsbyn, RBM, HÅG, Skafab, Lintex och Lanab design. 

 
       håg         rbm        edsbyn        ikea        mitab        horreds        abstracta        Kinnarps        Lammhults        ISKU
Föregående12316
Stolar Lammhults Campus Air

Stolar Lammhults Campus Air

Konferensstolar från Lammhults av den populära modellen Campus Air.
Sits och rygg i plast och stativ i krom. Finns 6 stycken blå och 6 stycken röda.
Alla är i bra skick.
FINNS I MALMÖ

Antal i lager: 12

700:-


Mer nya och begagnade kontorsmöbler och kontorsinredning.

Förutom nya och begagnade kontorsmöbler och inredning från Isku, Lammhults, Kinnarps, abstracta, Horreds, mitab, IKEA, edsbyn, RBM, HÅG, Skafab, Lintex och Lanab design, har vi en hel del andra möbler för ditt kontor. På Bafab strävar vi alltid efter att sälja begagnade kontorsmöbler till max 50% av nypriset så hittar du inte det du söker här finns det mängder av nya och begagnade kontorsmöbler under menyvalen till vänster. Titta även på våra erbjudanden som vi uppdaterar flera gånger i veckan.

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss så hjälper vi dig!