Sök

Följ oss

Instagram Facebook
Välkommen till Rekomo.se!
För Dig som, inte känner till våra rutiner ber vi Dig läsa det här. Är något oklart eller Du vill veta mer – kontakta oss gärna på telefon 031-874960.

Reservation för prisändringar och tryckfel.

Företagsinformation

- Rekomo Göteborg AB
- Box 24148 400 22 Göteborg
- Telefon: 031-874960
- Telefax: 031-7060010
- Bankgiro: 5973-4244
- Bank: SEB
- Organisationsnummer: 556347-9343
- E-mail: info@rekomo.se

Leveranser

Leveranstid
Leveransen ordnar vi så snabbt som möjligt, om inget annat är överenskommet. Många av våra varor finns hemma för omgående leverans (ca 5 arbetsdagar) eller som beställningsvaror med en leveranstid på upp till 3 veckor. För dagsaktuell leveranstid på just din vara, kontakta en säljare på 031-874960. 
 
Hämta varor
Du kan också välja att själv hämta dina varor  i vår butik/lager på Flöjelbergsgatan i Mölndal, Västkustvägen i Malmö eller på Hansavägen 6 i Södertälje. Du betalar då ingen fraktkostnad på begagnade varor.
OBS! Varor som står på annan ort än önskad avhämtningsterminal levereras till vald butik/lager vid nästkommande leverans mellan städerna. 

Postens utlämningsställe
Mindre leveranser skickas som postpaket för avhämtning på ditt närmaste utlämningsställe.

Hemleverans
Leverans  i västra Sverige och Malmö sker i huvudsak med egna möbelbilar. Övriga Sverige sker transporterna främst med DHL, frakten avser till entré. Leveransavisering sker med mail till er angivna adress. I brevet anges leveransdag. Vi ber Er om snabb bekräftelse att ni kan motta leveransen vid utsatt dag. Först efter att vi mottagit denna bekräftelse kan vi förbereda er leverans.  Priserna avser frakt inom Sveriges gräns.
OBS! Leveranser aviseras av transportbolaget och levereras dagtid mellan kl 10-15 mån till fre.


Frågor om leveransen
Leveransfrågor besvaras av vår webbansvarige Christian Sundberg. Telefon 031-3134277 eller e-post christian.sundberg@bafab.se

Betalning & säkerhet

Betalning på bafab.se sker med kort.

Kortbetalning
Vi använder en betalningslösning som heter Netaxept som levereras av Nets, som är en av Nordens ledande leverantör av betaltjänster via Internet. Nets är certifierade av banker och kortinlösare till att hantera betaltransaktioner på högsta säkerhetsnivå. All kommunikation mellan butiken och din bank sköts av Nets och krypteras via SSL (Secure Sockets Layer).
 Bafab Kontorsmöbler Ab har därmed aldrig tillgång till kortinformationen och kan därför inte registrera eller lagra dina kortuppgifter.

Vid betalning med kort fyller du i ditt kortnummer och kortets giltighetstid. 
Vi accepterar betalning med VISA och MasterCard.

Reklamationer
Vid reklamation kontakta Christian Sundberg på christian@rekomo.se senast inom 4 dagar från mottagandet.

Ångerrätt
Vid köp i vår webshop gäller distans- och hemförsäljningslagen. Det innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du mottagit varan. Varan ska vara i lika gott skick som när du fick den, det vill säga oanvänd och oskadd. Originalemballage måste sparas. När du utnyttjar ångerrätten står du som kund för returfrakten. När det gäller specialtillverkade varor eller varor som fått en tydlig personlig prägel gäller särskilda regler.

Transportskador
Vid mottagande av godset. Notera ALLTID transportskador på fraktsedeln och meddela chauffören.
Vid transportskada måste alltid anmälan ske direkt till transportföretaget men också till Bafab, senast 4 dagar efter mottagandet av det skadade godset. DHL tel 0771- 345 345. Ha fraktsedelsnumret tillgängligt.

Sekretesspolicy
Dina personuppgifter hanteras med största respekt och kommer inte att lämnas ut till tredje part. När du lägger en beställning hos oss godkänner du att vi använder och lagrar dina uppgifter för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig.